Seperti yang diceritakan oleh Khairul Afifi kepada saya ( salah seorang ejen di Enzo Group) Tadi aku setup booth kat Poliklinik Dinar Subang. Baru2 ni biasalah x reti sangat nak direct approach cari stranger ni. Malu masih ada walaupun rupa ada, haha. Tiba-tiba ada satu family ni datang tengok booth …

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Sedikit perkongsian pada pagi ini. – Beza Wasiat Dan Hibah – Saya telah berkecimpung dalam industri perancangan dan pengurusan harta pusaka secara syariah selama 11 tahun. Sepanjang tempoh ini, saya telah menyampaikan beratus ceramah dan bertemu dengan beribu orang Islam di seluruh Malaysia. Tetapi apabila saya …

1. Pernah tak anda kira berapa nilai HUTANG ANDA? 2. Siapa yang akan langsaikan HUTANG anda hari ini jika anda meninggal semalam? 3. Jika rumah anda sudah percuma selepas anda meninggal, bagaimana pula dengan bill elektrik, bill air, bill astro, bill indah water, cukai pintu, cukai tanah, bill internet dan …

AYAT POWER TAKAFUL NO 2 Tayar spare :- Duduk dalam bonet akan digunakan bila ada masalah pada tayar yang lain.. Tapi tak guna juga kalau ada tayar spare..tayar spare bocor.. Masa ni contact kawan2..kawan boleh tolong lagi bawak tayar lain.. =============================== Medical card :- Duduk dalam beg duit atau handbag …

NAK BISNES KENA ADA BIG WHY BIG WHY ——————— BIG WHY ni maksudnya kenapa kita mahu lakukan sesuatu perkara tu dengan bersungguh sungguh. Orang bisnes wajib ada BIG WHY. BIG WHY ni bukan sahaja kita nak KAYA dan BERJAYA, tapi untuk ape dan kenapa kita nak berjaya Kalau kita cakap …